Farver og farvesætning af rum

Farver har en kæmpe betydning for hvordan vi oplever de rum vi opholder os i.

Når vi bruger farverne i vores indretning i vore hjem, i vores kontorer eller institutioner, får vi rum som er med til at give os en bedre oplevelse af at være i verden. Vi kender alle følelsen af at se en flot udsigt. En udsigt som kan være fuld af farver, lys og stoflighed. Vi bliver nærmest lykkelige når vi ser dette. Når vi bruger farver i de rum vi opholder os kan vi opnå samme følelse. Vores øjne vil altid lede efter noget som er smukt og kontrastfuldt eller roligt at se på. Farver i rum er med til at “møblere” og afgrænse rummet og når du bruger farver i dine rum, får du rum som er inspirerende og dejlige at opholde sig i og du får lyst til at udfolde dig i det der giver dig glæde.

Jeg tilbyder farvesætninger til private, virksomheder og institutioner.

Kontakt mig og hør mere på +45 50622762 eller send en mail på lenekesselhahn@mail.dk

Back to Top