Et hjem til dig, din familie og til din institution.

Vi påvirkes alle af de rum vi opholder os i. Både i vores private hjem men også på vores arbejdsplads. Et hjem er vigtigt for os alle. Også hvis vi bor på et plejehjem eller en på institution. Vi har alle brug for rammer, hvor vi kan føle os godt tilpas og udfolde os når vi er hjemme. Det er selvfølgelig forskelligt hvilke behov du og andre må have til et hjem. Rummene skal fx indbyde til at du kan finde ro til fx at læse med børnene eller spille spil med de ældre på plejehjemmet. Have gæster til middag. Lege med børnene og meget andet.

Hvis du bor eller arbejder på en institution har du måske brug for at der skabes hjemlighed i rummene, for på denne måde vil alle få glæde af at være det pågældende sted. Det er en stor værdi.

Jeg bruger farverne fordi de er med til at afgrænse rum og give karakter til helheden. Jeg inspireres af naturen og hvad jeg hvor jeg færdes. Sådan komponerer jeg et rum.

Back to Top