Om

Gennem 25 år som indretningsarkitekt og med en uddannelse fra Danmarks Design Skole, har jeg været optaget af indretning af rum, farvesætninger og formgivning.

Jeg har arbejdet med indretning af køkkener, indretning af kontorer, indretning af showroom, indretning af boliger, indretning af badeværelser og farvesætninger.

Boligreportage og forside i Casa Fasile, marts 2020

Boligreportage og forside i Boligliv, februar 2018


Testimonials


Annette Lohse

“Jeg havde brug for inspiration og ideer til renovering af mit køkken og gjorde i den forbindelse brug af Lenes tilbud om en times boligstyling over facetime. Forinden havde jeg sendt hende billeder af mit hjem, så hun havde noget at gå ud fra.
Jeg havde specielt brug for hjælp til valg af farver til køkkenskabe og vægge samt inspiration til belysning og dekoration. Desuden skulle jeg have løst et problem med placering af mit store køleskab. Inden vi gik i gang, følte jeg, at projektet var ret uoverskueligt, men efter en times snak med Lene over Face Time kan jeg ikke vente med at komme i gang. Farver til køkkenskabe og vægge er valgt, og desuden har jeg fået forskellige forslag til lamper, hylder samt dekoration. Selvom ideerne kom fra Lene, sørgede hun hele tiden for at have mig med i processen, så vi sammen nåede frem til et køkken, som passer rigtig godt til mig. Prisen for en times boligstyling er for mig givet rigtig godt ud, og jeg kan varmt anbefale Lene, hvis du ikke rigtig ved, hvordan du skal komme i gang med dit indretningsprojekt!”

Ester Fibiger

Jeg bookede Lene til at inspirere og støtte en omlægning af de vigtigste rum i underetagen på vores standard 80’er-rækkehus; køkken, badeværelse og entré.

Lene har en helt særlig farvefornemmelse, fornemmer hvem hun hjælper, arbejder sig ubesværet ind på ’typen’ og mine ønsker, og lytter og føler sig frem, så egne præferencer kommer frem i nyt lys og i en ny og intet mindre end meget spændende udgave. Lene så muligheder i vores lille rækkehus, som jeg aldrig selv ville have spottet, og med de 3 timers support og input blev forandringen ikke mindre end overordentlig vellykket og imponerende. Ingen har siden besøgt os uden at spærre øjnene op over forandringens omfang og betydning.

Med en beskeden investering i 3 timers indretningshjælp undgik vi – med Lenes skarpe blik for og sansning af rummene, sammenhængen og ikke mindst farver og lys – at begå de brølere, som jeg kan se, ellers let kan forekomme, når man ikke selv besidder indretterens skarpe blik og rumfornemmelse.

Jeg kan på det varmeste anbefale Lenes indretningshjælp

Referencer:

Rotpunk, Oslo, indretning af køkken butik med 10 miljøer.

Betapark, indretning af kontorer og farvesætning.

Fenrishus, døgn- og aflastningsafdeling for børn og unge i Aarhus V. Farvesætning af fællesarealer. Udtalelse fra afdelingsleder: “Vi er meget glade for de farver Lene har sat sammen på Fenrishus og jeg oplever at mange roser vores smukke farver og måden de er malet ind i huset. Det giver mig personligt en ro og glæde”.

Jeg samarbejder med:

https://www.instagram.com/lisareschefski/

http://lisa-reschefski.blogspot.com/

https://www.idamarielebech.dk/

https://charlotteschultzdesign.dk

Og mange flere……